Sült tarja "Ízõrzõk" Maglód
sponsored links
Tarját eddig is sütöttem néha napján de mikor megláttuk ezt a változatot férjuramnak próbasütést kellett csinálnom az év utolsó napján !
Hozzávalók:4 szelet tarja, fûszerek: só, õrölt bors, 2 gerezd fokhagyma, 1-2 evõkanál liszt, 1-2 evõkanál zsír.
Elkészítése: Hús szeletek mindkét oldalát sóval és borssal beszórtam. Fokhagymát megtisztítottam majd lereszeltem kevés olajjal összekevertem és ezzel kentem be a húst majd megforgattam a lisztbe. Felforrósítottam a zsírt egy nagyobb edénybe és ebbe pakoltam a szeleteket mindkét oldalát kicsit sütöttem majd kevés vizet öntöttem alá és lefedve hagytam párolódni. Közbe-közbe fordítottam a húsokat majd fedõ nélkül sütöttem készre. Nagyon finom !
Ui: A mûsorban lángossal volt tálalva azt is elkészítettem de nálunk egy másik nap étke volt a lángos :-)) Késõbb mutatom azt is!
Hozzávalók:4 szelet tarja, fûszerek: só, õrölt bors, 2 gerezd fokhagyma, 1-2 evõkanál liszt, 1-2 evõkanál zsír.
Elkészítése: Hús szeletek mindkét oldalát sóval és borssal beszórtam. Fokhagymát megtisztítottam majd lereszeltem kevés olajjal összekevertem és ezzel kentem be a húst majd megforgattam a lisztbe. Felforrósítottam a zsírt egy nagyobb edénybe és ebbe pakoltam a szeleteket mindkét oldalát kicsit sütöttem majd kevés vizet öntöttem alá és lefedve hagytam párolódni. Közbe-közbe fordítottam a húsokat majd fedõ nélkül sütöttem készre. Nagyon finom !
Ui: A mûsorban lángossal volt tálalva azt is elkészítettem de nálunk egy másik nap étke volt a lángos :-)) Késõbb mutatom azt is!
Jó étvágyat !